Utrustningskajen 11 , Varvsholmen

Drömlägenhet på attraktiva Varvsholmen! Rymlig trerummare med ett högt, fritt läge & hisnande utsikt över Kalmarsund, Ölandsbron, Ängö och Kvarnholmen. Ljuvlig inglasad stor balkong i vinkel, fantastiskt allrum med integrerat kök och två superfräscha badrum, bägge med dusch. Ett mycket exklusivt och bekvämt boende med kort promenadavstånd till Kalmars stadskärna!

Banérgatan 8 A , TALLHAGEN

Prisvärd lägenhet om tre rum och kök på andra våningen i Tallhagen. Generöst allrum och balkong i öster. Två sovrum i god storlek. Lugnt och trevlig område med närhet till skola, förskola, mataffär och bra bussförbindelser. Cykelavstånd till centrum.

Röda gatan 16 A , BERGA

Stor & välplanerad etta i gott skick med egen täppa och stort inglasat uterum. Trevligt gavelläge i lugnt område med stora vackra grönområden. Genomgående fina ytskikt och hemtrevligt nyrenoverat kök. Rymlig hall med klinkergolv, fräscht badrum och allrum med gott om plats.

Mellanmon 302 , Mellanmon

Trevlig fritidshusfastighet med ett rofyllt lantligt läge i Mellanmon, ca 1 mil söder om Kalmar. Jättefin soldränkt trädgård och vackra omgivningar i öppet landskap. Välskött och mysig stuga med ljus och somrig interiör. Två sovrum, storstuga, kök och badrum

Stagneliusgatan 22 C , NORRGÅRD

Två rum och kök med gavelläge på Stagneliusgatan på attraktiva Norrgård. Trevlig planlösning med allrum med burspråk och stor inglasad balkong i västerläge. Genomgående äldre inredning men goda ekonomiska förutsättningar med stabil bostadsrättsförening, låg månadsavgift och låg indirekt nettoskuldsättning.

Raabs väg 4 , SMEDBY

Trevligt, centralt och barnvänligt läge mitt i Smedby med gångavstånd till förskola, skola årskurs 1-9 och bra bussförbindelser till Kalmar. Jättefin insynsskyddad trädgård. Villa i 1,5 plan med glasat uterum. Lugnt bilfritt område med lekplatser och grönska. Garage i länga.

Kungsgårdsvägen 34 B , SKÄLBY

Mindre lägenhet med låg avgift om endast 2 042:-/mån, lämplig som studentlya, övernattningslägenhet eller dylikt. Allrum med sovalkov och fönsterparti/fransk balkong i soligt söderläge. Ljus kokvrå och fräscht duschrum. Både hiss och tvättstuga i huset. Närhet till mataffär, kommunikationer och Universitet.

Algatan 5

Trevlig mindre hyresfastighet belägen i de centrala delarna av Nybro stad. Arkitektoniskt vacker byggnad från 20-talets slut med 4 st. tvårumslägenheter belägen i lugnt & idylliskt villaområde. Något för den som vill förvalta och utveckla själv. Hela huset är ledigt för köparen! 7 st. garageplatser.