Vita lammets väg 56 , Björkenäs

Bekvämt och problemfritt boende i bostadsrätt med villakänsla. Allt i ett plan och två mysiga täppor, en i öster och en i väster. Inbyggd rymlig altan, carport och generöst förråd. Trevligt läge med fina promenadslingor runt husknuten kring Värsnäs och Björkudden med golf, hav och bad!

Kungsgårdsvägen 34 B , SKÄLBY

Mindre lägenhet med låg avgift om endast 2 042:-/mån, lämplig som studentlya, övernattningslägenhet eller dylikt. Allrum med sovalkov och fönsterparti/fransk balkong i soligt söderläge. Ljus kokvrå och fräscht duschrum. Både hiss och tvättstuga i huset. Närhet till mataffär, kommunikationer och Universitet.

Djurängsvägen 86 C , DJURÄNGEN

Rymlig trerumslägenhet i Djurängen på våning 2 i hus med hiss. Stora sovrum och trevliga sällskapsytor. Badrum samt gäst-wc. Balkong i västerläge med fin vy över föreningens välskötta grönytor.

Axel Oxenstiernas väg 5 , OXHAGEN

Två rum och kök på första våningen i hus med hiss. Ljust trevligt kök och rymligt allrum med utgång till balkong i svalt österläge. Stort sovrum med många garderober. Helkaklat badrum.

Algatan 5

Trevlig mindre hyresfastighet belägen i de centrala delarna av Nybro stad. Arkitektoniskt vacker byggnad från 20-talets slut med 4 st. tvårumslägenheter belägen i lugnt & idylliskt villaområde. Något för den som vill förvalta och utveckla själv. Hela huset är ledigt för köparen! 7 st. garageplatser.