Om oss

Att hitta sitt nya hem eller att sälja ett som är fullt av minnen kan vara svårt. Då är det viktigt att anlita någon som bryr sig. Därför är vår filosofi självklar. Vi tror på personligt engagemang, arbetsglädje och livslånga relationer. För oss är alla lika viktiga, oavsett om Du är köpare, säljare, spekulant eller ingetdera i dagsläget.

Erfarenhet och kunskap är viktigt i alla yrken. Vår bransch är inget undantag. För att vara en framgångsrik fastighetsmäklare så krävs det både erfarenhet, genuint engagemang och kompetens. Varje bostadsförsäljning är unik där hög servicenivå, nytänkande och affärsmässighet är avgörande. Era önskemål och vår samlade erfarenhet och kompetens är utgångspunkten för en framgångsrik försäljning.

Vi är en fristående fastighetsmäklarbyrå och har därför inga geografiska begränsningar. Så oavsett om du vill hitta ert drömboende eller sälja i Kalmar, Färjestaden, på Öland, i Nybro eller i Mönsterås med omnejd så kan vi hjälpa Er!

Vi har med åren skapat ett heltäckande kontaktnät med vars hjälp vi kan guida våra kunder till en snabb, trygg och förstklassig bostadsaffär. Juridisk och ekonomisk rådgivning, bostadsbolag, erfarna städfirmor och tillförlitliga flyttbolag är bara ett axplock av alla de kontakter som vi kan hjälpa till med.

Hör av Dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just Er!

Eller besök oss, vi finns på Kaggensgatan i centrala Kalmar.

Välkommen!
Vi på Gardefalk & Co

Anders Gardefalk
Anders Gardefalk

Fastighetsmäklare och jurist. Efter 20 års verksamhet i Kalmarområdet så har jag skaffat mig ett brett kontaktnät och stor erfarenhet.

Tel. dir: 0480-516 16
Mobil: 0708-63 68 41
Dennis Andersson
Dennis Andersson

Har genom stor erfarenhet och mångårigt arbete erhållit stor framgång i mitt arbete med förmedling av villor, skogsgårdar och hyreshus.

Tel. dir: 0480-516 17
Mobil: 0705-19 35 53
Helene Nilsson
Heléne Nilsson

Heléne är den som har hand om administration och ekonomi på Gardefalk & Co.

Tel. 0480-218 20
Stina Holm
Stina Holm

Stina sköter allt det administrativa arbetet på kontoret och hjälper till med styling inför fotografering samt allt det praktiska inför tillträdet när fastigheten/lägenheten är såld.

Tel. direkt 0480-218 20
Mobil: 0705-19 35 53