Norrlidsvägen 60, Norrliden, Kalmar

Objekttyp: Bostadsrätt
Pris: 1.275.000 kr
Avgift: 5150 kr.
Status: Till salu
Perfekt lägenhet för barnfamiljen på Norrlidsvägen 60! Fin fyrarummare med stor inglasad balkong i lugnt & vackert läge mot skog & lummig grönska. Utsikt över lekplatsen, fotbolls- & basketplanen och områdets grillplats. Rymligt fräscht kök och stort allrum!

 

Galleri

Visningar

Visning  2020-07-16 Kl 17:00 - 17:30 Ring för bokning!

 

INTERIÖR

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 91,5 kvm
Rumsbeskrivning Välkommen till en mycket trevlig fyrarummare i Norrliden! Lägenheten passar perfekt för barnfamiljen som kan ha koll på barnen från balkongen med vy över det fina & grönskande aktivitetsområdet intill. Här finns en påkostad stor lekplats, fotbollsplan, grillsplats med platsbyggd grill och basketplan.
Lägenhetens boarea om 91,5 kvm fördelas över tre sovrum, ett allrum, ett kök samt en rymlig hall i vinkel. Därutöver finns två stora & mycket praktiska klädkammare/förråd. Köket är fräscht, rymligt & hemtrevligt med öppen planlösning mot hallen. Trevliga luckor i mörkbrunt med fina handtag, stilrent och tidlöst. Plats finns för rejält matbord och en bardisk avgränsar mot hallen. Gott om arbetsytor och skåp för förvaring!
Allrummet är väl tilltaget och här finns dörren till den rymliga inglasade balkongen som blir ett extra rum under stora delar av året. Bra med österläge, lite svalare sommartid!
Nuvarande ägare har gjort om planlösningen något och satt igen den ursprungliga dörren till det minsta sovrummet som tidigare nåddes från allrummet. Detta går naturligtvis att återställa om man inte vill ha ingången från det största sovrummet där den är idag. Det tredje sovrummet ligger intill köket och detta rum är mycket ljust och trevligt.
Lägenheten har ett större badrum med dusch samt ett extra wc, praktiskt när man är många!

Det finns inte så många fyror i området och därför är det här ett bra tillfälle för dig som behöver tre sovrum och vill ha rejäl sällskapsutrymmen. Välkommen på visning!
 

LÄGENHET

Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi
Begärt pris: 1 275 000 kr
Avgift: 5 150 kr/mån
Andel i föreningen: 1.19011%
Andel av årsavgift: 1,18761 %
Reparationsfond fn. 1 946 kr
Driftskostnad 4 000 kr/år
Driftskostnad, varav
El: 4 000 kr  
Beräknat antal pers: 1
 

FÖRENING

Namn Riksbyggen Kalmarhus nr 21
Information Föreningen består av 105 st lägenheter. Garage- eller parkeringsplats går att hyra. Separat kö

Bilfria innergårdar med lekplatser, grönytor, grillplats m.m.
Gemensam cykel gård, tvättstugor m.m. Fina stenlagda innergårdar med planteringar, pergolas m.m. Möjlighet att hyra extra förråd (kö). Föreningen är ansluten till kabel-tv (Com-Hem), vilken ingår i avgiften. God ekonomi i föreningen, se årsredovisning. Det finns cykel förråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

Föreningen har under de senaste åren gjort följande underhåll:
2006: Renoverades yttertaken och samtliga takfläktar byttes ut.
2009: Fönsterbyte.
2013: Renovering av trapphus. Montering postbox samt byte till säkerhetsdörrar.

Bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Karta

Ansvarig mäklare

Dennis Andersson
Fastighetsmäklare
Direktnr:
Mobilnr: 0705-193553
E-post: dennis@gardefalk.se