Vitavallsvägen 16, LINDSDAL, Kalmar

Objekttyp: Villa, 1 familjs friliggande
Pris: 2.100.000 kr eller högstbjudande
Rum: 6
Status: Till salu
Trevlig fristående villa i barnvänligt & bilfritt område i populära Lindsdal! Fyra sovrum och två fräscha badrum samt härlig öppen planlösning med fina sociala ytor på entréplanet. Lättskött och insynsskyddad trädgård med uteplats. Samfälld parkering och garage i länga.

 

Galleri

 

INTERIÖR

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 132 kvm +  kvm
Rumsbeskrivning Välkommen till ett bra planerat och lättskött boende i lugnt område i Lindsdal. Den perfekta familjevillan belägen i bilfritt område då parkering & garage i länga ligger samlat vid infarten till området. Här kan barnen springa tryggt till kompisarna! Med fyra sovrum och två badrum fär den större familjen plats. Ett allrum på övervåningen skulle med enkla medel kunna omvandlas till ytterligare ett sovrum.

Planlösningen fördelas över 1,5 plan. På entréplanet finns de sociala ytorna, allrum, hall och kök i öppen planlösning. Därutöver ett rymligt sovrum, ett helkaklat badrum och tvättstuga. Allrummet är rejält och här får både stor soffgrupp och matsalsgrupp plats. Köket är väl planerat med praktisk barlösning. Gott om skåp och arbetsytor. Här finns utgången till den trevliga skyddade uteplatsen. I den öppna hallen finns trappan till övre plan. Här uppe finns tre sovrum, ett allrum/tv-rum samt ett fräscht badrum med dusch. Från det lilla allrummet finns balkongdörr till den trevliga balkongen med västerläge. Välkommen på visning!
 

BYGGNAD

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1979
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Vitavall 10
 

ÖVRIGA BYGGNADER

Förrådslänga med vidbyggd uteplats under tak.
 

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN

Driftskostnad 38 772 kr/år
Driftskostnad, varav
El: 3 600 kr  
Väg, samf.: 33 012 kr
Försäkring: 2 160 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 270 000 kr
Summa pantbrev 1 826 000 kr
Tomt
Areal: 339 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut etc. Gemensamhetsanläggning: Kalmar Vitavall GA:1: ingår vatten, värme , sophämtning och tv. Kostnad 2751 kr/månad (säljarens uppgift). I samfälligheten har man två städdagar per år med obligatorisk medverkan. Därutöver tillkommer gräsklippning av föreningens grönytor och sandning av områdets småvägar.
Avstämning av avgiften görs en gång per år och då kan man få debet eller kredit på kostnad för åtgång av för värme och vatten.
 

ÖVRIGT

Området: Lindsdal är beläget ca en mil om norr om Kalmar och är en av de mest omtyckta villaförorterna för Kalmars barnfamiljer. I Lindsdal finns två skolor,
Lindsdalsskolan (årskurs 1 - 9) som ligger väster om Lindsdals centrum samt Sjöängsskolan (årskurs 1 - 6) som är beläget öster om Kalmarvägen.
I centrum finns Ica Supermarket, vårdcentral, folktandvården, bibliotek, pizzeria, frisör, sporthall & apotek.
Öppen förskola finns i nybyggd mödrahälsovård/familjecentral.
Här finns också en fin handelsträdgård, Knutssons Blommor.

Karta

Ansvarig mäklare

Anders Gardefalk
Jur.kand/Fastighetsmäklare
Direktnr:
Mobilnr: 0708-63 68 41
E-post: anders@gardefalk.se