Jägarevägen 2 C, TALLHAGEN, Kalmar

Objekttyp: Bostadsrätt
Pris: 715.000 kr som utgångsbud
Avgift: 2415 kr.
Status: Till salu
Mycket välplanerad och hemtrevlig enrummare i Funkabo! Rymlig och fräsch med fransk balkong. Stora fönster i soligt söderläge ger fint ljusinflöde. Trevlig hög vy från både kök & rum över stor grönskande innergård. Kaklat badrum och praktisk klädkammare. Låg avgift, cykelavstånd till allt och livsmedelsaffär runt husknuten!

 

Galleri

Visningar

Visning  2020-01-22 Kl 17:00 - 17:30 Välkommen!

 

INTERIÖR

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea + Biarea 42,5 kvm + 5 kvm
Rumsbeskrivning Välkommen till en optimalt planerad och mysig enrummare i lugna & fina Funkabo, ca 3 km norr om centrum. Kanske kan detta vara ett perfekt och prisvärt första boende för det unga paret eller ett bra & hemtrevligt studentboende? Alternativt en bekväm övernattningslägenhet med full komfort för den som bor på annat håll och arbetar i Kalmar.

Lägenheten är mycket ljus & trivsam och månadskostnaden låg. Boytan om 42,5 kvm fördelas över hall, klädkammare, vardagsrum, kök o badrum. Allrummet flödar av ljus tack vare det stora fönsterpartiet och den trevliga franska balkongen i perfekt söderläge. Skön vy härifrån över den mysiga grönskande gården. Rummet har ljust fint parkettgolv och neutralt vita väggar. Plats finns för såväl dubbelsäng som en rejäl soffgrupp. Lägenhetens kök är hemtrevligt och väl tilltaget. Fin matplats vid köksfönstret, även detta i söderläge med vy över gården. Köksinteriören är charmig med bevarade originalskåp från 50-talet. Ljust golv och vitt kakel samt luckor i en finstämd ljusgrå nyans, fräscht och funktionellt. Full komfort med helt ny spis, inbyggnadsugn & mikro, kyl och frys. Lägenhetens badrum är helkaklat i milt grönt. Hallen i vinkel har ett fräscht ljust golv och härintill finns den mycket praktiska klädkammaren/förrådet.

Bostadsrättsföreningen är en trygg och stabil HSB-förening. I samma hus som lägenheten finns tvättstugan och så även ett gym för föreningens medlemmar. Bastu finns i huset intill. Välkommen på visning!
 

LÄGENHET

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 715 000 kr som utgångsbud
Avgift: 2 415 kr/mån Inkl.värme, VA och kabel-TV
Andel i föreningen: 0.65766%
Andel av årsavgift: 0,6593 %
Driftskostnad 4 000 kr/år
Driftskostnad, varav
El: 4 000 kr  
Beräknat antal pers: 1
 

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1953
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 10 februari 2010
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

FÖRENING

Namn HSB Hjälmen
Information Vindsförråd och matkällare. Renoverade tvättstugor.
Bredband: Fiber 100Mbit, Bredbandsbolaget eller ComHem. Kabel-TV: ComHem med 11 kanaler. Kösystem till garage och p-platser. Bastu med trevlig relaxavdelning i källaren på 7A. Tillgång till eget gym med bra utbud på Jägarvägen 2C och gästrum för övernattning mot särskild avgift, max 4 personer. Samlingslokal för upp till 50 personer finns att hyra. I föreningen finns 120 lägenheter.

Fastigheten är försäkrad i Länsförsäkringar. Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg.

1995 - Föreningen har bytt stammar samt renoverat badrum.
1999-00 - Radiatorstammar och radiatorer utbytta.
2004-05 - Renovering av fasaderna och balkongerna.
2007- nya lägenhetsdörrar.
2011 - Nya fönster
2012 - Renovering av portar
2013 - Byte av värmeväxlare. Ny led trappbelysning. Renovering av föreningen samlings- och uthyrningslokal.
2015 - Utemiljö Jägarevägen 2
2016 - Utemiljö Riddaregatan 18, målning av diverse källargolv, klinkersläggning i diverse torkrum.
2017 - OVK

Det senaste åren har man dessutom bytt tak på Riddaregatan 18, uppfört miljöhus för källsortering av föreningens sopor, bytt tumlare och tvättmaskiner i tvättstugor samt iordningsställt 24 parkeringsplatser vid Ledungsvägen.

Exp. vicevärd besök. Måndagar 19:00-20:00. Riddaregatan 7C.

Ordförande Peter Ågren: 0706-669 248.
 

ÖVRIGT

Stadsdelen Funkabo ligger ca tre kilometer norr om centrala Kalmar. Området är lugnt & trivsamt med stora grönskande gårdar mellan husen.
I området finns Funkaboskolan, livsmedelsaffär och en grillkiosk. En kilometer bort finns även Berga centrum med ett stort serviceutbud, bra nyöppnad ICA-affär och hälsocentral.
Fina strövområden finns nära till hands, via Tallhagen ner mot havet eller fina Skälby friluftsområde & 4H-gård alldeles runt knuten.
Bra bussförbindelser finns in mot centrum och även fina cykelvägar.

Karta

Ansvarig mäklare

Dennis Andersson
Fastighetsmäklare
Direktnr:
Mobilnr: 0705-78 45 00
E-post: dennis@gardefalk.se