Klockaregatan 10, MYRDALEN, Nybro

Objekttyp: Villa, 1 familjs friliggande
Pris: 695.000 kr eller högstbjudande
Rum: 6
Status: Till salu
Renoveringsobjekt med fina förutsättningar på lugna och centralt belägna Klockaregatan! Äldre ytskikt men ljus och fin atmosfär, trevlig planlösning och en vacker murad eldstad. Trevliga detaljer från byggåret såsom vacker fiskbensparkett, skjutdörrar och fönsterbrädor i kalksten. Inredningsbar källare i suterräng.

 

Galleri

 

INTERIÖR

Antal rum 6 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 94 kvm + 71 kvm
Rumsbeskrivning Tillfälle att skapa ett jättetrevligt boende i centrala Nybro! Den tidstypiska 40-talsvillan har ett mysigt läge på lugna fina Klockaregatan och här har man skönt gångavstånd till centrum, all service, skolor och förskolor. Huset har fin utvecklingspotential! Interiören är genomgående sedan byggåret men atmosfären och känslan i huset är ljus & trivsam och detta kan verkligen bli ett supermysigt hus!

Boytan fördelas över ett plan. Därutöver finns en hel källare i suterräng med bl a gillestuga som skulle kunna inredas om man behöver mer utrymme och fler rum. Planlösningen är flexibel och utvecklingsbar och består idag av kök, hall, badrum och fem rum. Trevliga detaljer finns bevarade från byggåret. Inte minst den fina murade eldstaden! Fiskbensparkett pryder golven i två rum, slipa fram dessa och du har ett supervackert golv med känsla! I tillbyggnaden (tidigt 80-tal) finns fina spröjsade pardörrar. Från denna del av huset nås den lilla mysiga terrassen i söderläge.

Fastigheten säljes med friskrivningsklausul från säljarens sida varvid köparen uppmanas att noggrant undersöka fastigheten i alla delar före bindande köpekontrakt undertecknas.
 

BYGGNAD

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1945 Tillbyggt1981
Uppvärmning Vattenburen fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 3 september 2019
Energiklass: E
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Trä
Fasad: Trä/tegel
Fönster: Treglas isolerfönster samt kopplade tvåglasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Svarvaren 20
 

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN

Driftskostnad 27 612 kr/år
Driftskostnad, varav
Uppvärmning: 13 349 kr
El: 4 939 kr  
VA: 3 191 kr
Renhållning: 2 616 kr
Försäkring: 3 517 kr
Kommentar Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift 4005 kr.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 534 000 kr
Summa pantbrev 203 800 kr
Tomt
Areal: 834 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Mysig tomt med flertalet fruktträd och insynsskyddad baksida.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
 

ÖVRIGT

OMRÅDET: Hemtrevliga och lugna Myrdalen är ett av de största och mest sammanhängande bostadsområdena i Nybro. En stad i staden ett stenkast från Nybro torg! Området omfattar förutom bostadskvarteren även grönområdet som skiljer Bondegatan från Norra vägen, de bebyggda kvarteren öster om Sveavägen samt parken runt Svartgöl. Egnahemsområdet var från början ett förverkligande av folkhemstanken. Som pricken över i:et har stadsdelen dessutom sitt namn efter makarna Myrdal som vid 1900-talets mitt förespråkade den enskilda familjens rätt till en människovärdig bostad.

Karta

Ansvarig mäklare

Anders Gardefalk
Jur.kand/Fastighetsmäklare
Direktnr:
Mobilnr: 0708-63 68 41
E-post: anders@gardefalk.se