Lech Walesas gata 47 C, LJUSSTADEN, Kalmar

Objekttyp: Bostadsrätt
Pris: 925.000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3146 kr.
Status: Till salu
Bästa läget i Boklok Ljusstaden? Två rum och kök i markplan med en härlig altan och täppa i bästa solläge rakt i söder. Ostört läge mot grönområdet intill och områdets fina lekplats. Ljus, fräsch och trevlig interiör. Allrum och kök i öppen planlösning, sovrum med fönster i två väderstreck och stor praktisk klädkammare.

 

Galleri

 

INTERIÖR

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 52 kvm
Rumsbeskrivning Välkommen till en mycket trevlig markplanslägenhet i fina Ljusstaden! Härligt läge i området med täppa och altan mot kringliggande fina grönområde. Perfekt solläge här för den mysiga altanen och den lilla lättskötta täppan. Bra förutsättningar finns här för dig som vill kunna odla lite, här finns plats för pallkragar och rabatter och även krukodling på trädäcket. Så även också för solstolar och bord för sommarens utemiddagar! Månadskostnaden är låg och detta kan bli ett riktigt prisvärt boende i ett expansivt och mycket trevligt bostadsområde med fin småstadskänsla!

Bostadens interiör är ljus och hemtrevlig. Boytan är praktisk och väl planerad. Stora fönster och den glasade dörren mot uteplatsen skapar ett fint ljus i hela lägenheten. Entré sker genom en egen dörr till en rymlig hall med gott om plats här för avhängning. Härifrån nås badrummet som är riktigt stort. Vitt kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Dusch, wc & tvättmaskin.
Allrummet med integrerad köksdel är bostadens hjärta, ett jättefint rum som under sommarhalvåret naturligt utökas med den soliga altanen. Fräsch köksinteriör och plats för såväl soffgrupp som matgrupp. Sovrummet är jättetrevligt, mycket ljust tack vare stora fönster i två väderstreck. En stor klädkammare finns intill med hyllor och skåp, smidigt & praktiskt.

Lägenheten är genomgående neutral med vitmålade väggar och ljusa golv. Enkel att sätta sin egen prägel på och här är det bara att ställa in möblerna och bo in sig. Välkommen på visning!
 

LÄGENHET

Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi
Begärt pris: 925 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 146 kr/mån inkl värme, VA, bredband, telefon och parkering
Andel i föreningen: 3.0445%
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt - Föreningen har avtal med Telia om bredband, telefoni och TV.
- Uteplatsen samt mark avgränsad av häckplantor i anslutning till lägenheten ingår i upplåtelsen (totalt ca 32 kvm).
- Gräsmattan på avgränsad mark tillhörande lägenheten sköter medlem själv (gräsklippare finns i gemensamhetsförråd och drivmedel bekostas av medlemmen själv). Träd, buskar mm. som medlem önskar plantera på avgränsad mark ska presenteras för styrelsen för godkännande.
- Lägenhetsförråd finns mellan parkeringsplats och hus.
- Det finns ingen gemensam tvättstuga men däremot tvättmaskin i varje lägenhet.
- Föreningen har inte tagit fram någon energideklaration ännu.
 

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Energideklaration
Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Grillkolet 1
 

FÖRENING

Namn Brf BoKlok Ljustaden
Information Föreningens hus färdigställdes 2012. Bostadsrättslägenheterna har följande adress: Lech Walesas gata 45-53.
2 rum: 4st.
3 rum: 10st.
4 rum: 10st.
Totalt 24st lägenheter.

Fastigheten är försäkrad i Trygg-Hansa. Från 2012 har föreningen ett kollektivt bostadsrättstillägg.

Uppvärmning sker med fjärrvärme. Värmekostnaden ingår i årsavgiften.

Ordförande: Jörgen Nilsson: 073-034 58 30
Kontaktperson Jörgen Nilsson
Telefonnummer 073-034 58 30
 

ÖVRIGT

Ljusstaden är beläget ca 5 km norr om city. Området började bebyggas 2007, beräknas totalt kunna rymma drygt 400 bostäder och har länge varit en stor byggarbetsplats. Byggnationen börjar nu att komma på plats och är en mycket lyckad & genomtänkt mix av flerbostadshus, kedjehus och fristående villor. Allt i en modern smakfull arkitektur som harmoniserar med kringliggande natur. Även grönytorna börjar etablera sig och man har här tänkt till och sparat flertalet uppvuxna ekar, gamla stenmurar och lummiga buskage. Fina små gator kantade av träd leder genom området och flera stora grönytor, fotbollsplan och superfina lekplatser skapar gemyt. Ljusstaden har verkligen lyft och är numera en av Kalmars prydligaste stadsdelar!
I direkt anslutning till området finns den fina golfbanan på Värsnäs där det även finns en mycket trevlig golfrestaurang, väl värd ett besök. Dessutom finns fina strövområden, hav och bad på dryga kilometerns avstånd vid Björkenäs och Björkudden.

Karta

Ansvarig mäklare

Dennis Andersson
Fastighetsmäklare