Näsmans väg 9, MADESJÖ, Nybro

Objekttyp: Villa, 1 familjs friliggande
Pris: 1.575.000 kr eller högstbjudande
Rum: 5
Status: Till salu
Trevlig enplansvilla med källare på lugn gata i omtyckta Madesjö. Huset har äldre ytskikt men är mycket välskött & hemtrevligt! Rymligt garage, nytt tak 2015, vacker eldstad & fjärrvärme. Mysig uppvuxen trädgård och gångavstånd till förskola & skola 1-9.

 

Galleri

 

INTERIÖR

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 125 kvm + 81 kvm
Rumsbeskrivning Gedigen & hemtrevlig villa i omtyckt område! Här bor du lugnt och mycket barnvänligt med kort gångavstånd till förskola och Madesjöskolan med årskurser från förskoleklass till årskurs 9. I området finns fotbollsplan och fina gång- & cykelvägar. Centrum nås via en upplyst gångväg, en sträcka om ca två kilometer. I närområdet finns också flera stora livsmedelsbutiker och bra kommunikationer, ett perfekt läge för barnfamiljen med andra ord!

Huset fördelas över ett plan och källare. Huset byggdes ut i vinkel i slutet av 70-talet och har en trevlig planlösning. Här finns två fina allrum, två sovrum, kök och badrum. Dessutom finns två inredda rum i källaren (varav ett med trägolv i original) samt en hel del praktiska utrymmen såsom ett rymligt garage, matkällare, förrådsutrymmen mm.
Hallen är tidstypiskt utformad med en trappa upp till entréplanet. Träpanel och glasad dörr samt fönster med originalglas skapar en fin retroatmosfär. Hjärtat i huset är det superfina stora allrummet i vinkel som ansluter till köket. Stora fönsterpartier ger ett skönt ljusinsläpp och det rustika golvet är original från byggåret, ett vackert fiskbensparkettgolv (även glasdörrarna i original till detta rum finns sparade). Centralt i rummet finns den vackra eldstaden som ger trivsel och värme och som kan ses från såväl soffhörnan som från matsalsdelen. Köket är i originalutförande med tidstypiskt kakel och luckor i massivt trä. Bra plats för rejält matbord vid fönstret. De bägge sovrummen är rymliga med originalträgolv och de rymmer dubbelsäng bägge två. I den utbyggda vinkeldelen finns en hall med gott om garderober, ett badrum i original samt ett jättefint allrum. Ett stort fönsterparti och glasad altandörr ut mot baksidans mycket skyddade terrass ger ett luftigt och hemtrevligt rum, perfekt som t ex tv-rum.

Huset är i stort sett helt i originalutförande men är oerhört välskött och känns fräscht och trivsamt. De många roliga tidstypiska detaljerna från 60- och 70-talet ger en trevlig atmosfär och med rätt fingertoppskänsla för husets karaktär finns här alla möjligheter att skapa en retropärla! Välkomna till Näsmans Väg 9!
 

BYGGNAD

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1963
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare och krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Utbyggd i vinkel på 70-talet.
Fastighetsbet. Bondmoran 3
 

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN

Driftskostnad 32 444 kr/år
Driftskostnad, varav
Uppvärmning: 17 870 kr
El: 5 472 kr  
VA: 4 378 kr
Renhållning: 640 kr
Sotning: 500 kr
Försäkring: 3 584 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Därtill kommer kostnad för fastighetsavgift: 5 805 kr/år.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 774 000 kr
Summa pantbrev 200 000 kr
Tomt
Areal: 1 083 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse

Karta

Ansvarig mäklare

Anders Gardefalk
Jur.kand/Fastighetsmäklare
Direktnr:
Mobilnr: 0708-63 68 41
E-post: anders@gardefalk.se