Fiskarvägen 4, Ragnabo, Torsås

Objekttyp: Fritidshus
Pris: 995.000 kr eller högstbjudande
Rum: 2
Status: Till salu
Mycket välskött sommarstuga på friköpt tomt i mysiga Ragnabo en knapp km norr om Bergkvara! 150 meter till strandkanten och 500 meter till fin badplats, minigolf & sommarkiosk vid Dalskär. Fin utbyggnad med härligt allrum med tak upp till nock och murad eldstad såväl invändigt som utvändigt. Stor skyddad altan utan insyn. Kommunalt V/A.

 

Galleri

 

INTERIÖR

Antal rum 2 rum varav 1 sovrum
Boarea + Biarea 58,5 kvm + 8 kvm
Rumsbeskrivning Mysig och mycket välskött sommarstuga med ett lugnt & fridfullt läge i Ragnabos trevlig fritidshusområde. Ett stenkast till hav & bad och en lagom promenad till Dalskärs fina anläggning med camping, minigolf och badplats. Privat läge med insynsskyddad altan, gästbod & lättskött mindre trädgård med naturtomtskaraktär. Mycket vackra omgivningar och fina promenadstigar utmed havslinjen. Bra komfort med anslutning till det kommunala vatten- & avloppsnätet.

Stugan har en välplanerad interiör om 56 kvm. Boytan fördelas över ett sovrum, fräscht badrum med dusch, storstuga & kök. Arbetsköket är litet men funktionellt & fräscht. intill finns plats för matbord och i anslutning till matrummet nås storstugan i en utbyggd del av huset. Ljust, fräscht & hemtrevligt med tak öppet upp i nock och en fin murad eldstad i ena hörnet. Även utvändigt på den trevliga altanen finns ytterligare en eldstad ansluten till samma murstock.
 

BYGGNAD

Byggnadstyp 1 plans fritidshus
Byggnadsår 1975
Uppvärmning Direkt El
Energideklaration
Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Plintgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Ragnabo 15:18
 

ÖVRIGA BYGGNADER

Gästbod om ca 10 kvm & förråd.
 

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN

Driftskostnad 16 322 kr/år
Driftskostnad, varav
El: 7 080 kr  
VA: 5 399 kr
Renhållning: 1 561 kr
Väg, samf.: 190 kr
Försäkring: 2 092 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 2 422 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 323 000 kr
Tomt
Areal: 808 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut etc. Gemensamhetsanläggning: Torsås Ragnabo GA:4
Tillträde Enligt överenskommelse
 

ÖVRIGT

Området: Ragnabo fritidshusområde är beläget en knapp kilometer norr om Bergkvara utmed havet. Området är karaktäristiskt för denna del av kusten mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Lugnt, fridfullt och naturskönt med fina små havsvikar utmed kustlinjen. I Bergkvara ingår också Dalskär, en tidigare historisk varvsplats med gästhamn, badplats och en stor mysig camping. Ute i Kalmarsund någon sjömil utanför Bergkvara finns fyrplatsen Garpen med bla café sommartid. Hit går båt sommartid. Omgivningarna kring Ragnabo är mycket vackra med ett öppet jordbrukslandskap varvat med fin lövskog. Utmed havet finns bl a fina Möreleden för vandring genom ljuvligt vacker natur. Leden sträcker sig från Karlskrona ända upp till Kalmar. Service finns i Bergkvara i form av förskola, byskola F-6, mataffär & pizzeria.

Karta

Ansvarig mäklare

Anders Gardefalk
Jur.kand/Fastighetsmäklare
Direktnr:
Mobilnr: 0708-63 68 41
E-post: anders@gardefalk.se