Åbygatan 2, LÄCKEBY, Kalmar

Objekttyp: Villa, 1 familjs friliggande
Pris: 1.695.000 kr eller högstbjudande
Rum: 4
Status: Till salu
Supermysigt och invändigt totalrenoverat hus mitt i omtyckta Läckeby! Charmigt med mycket fin & ljus atmosfär. Vacker kakelugn, bevarad vedspis med spiskåpa & braskamin sprider hemtrevnad och värme. Toppfräscha badrum och jättefint kök, allt restaurerat med fin fingertoppskänsla för husets karaktär! Fiber indraget!

 

Galleri

 

INTERIÖR

Antal rum 4 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea 91 kvm + 4 kvm
Rumsbeskrivning Välkommen till ett jättetrevligt compact living i populära Läckeby! Det charmiga huset, med byggår kring förra sekelskiftet, är verkligen superfint interiört och genomgående renoverat med fin smak och känsla. En ljus, luftig och genuint hemtrevlig känsla möter oss direkt direkt i farstun och här har inget lämnats åt slumpen, huset skulle förmodligen kunna platsa i ett inredningsmagasin. Ljusa vackra golv, vita väggar & grå dörrfoder, vitmålade brädtak. Den härliga braskaminen som är placerad i matrummet intill köket värmer effektivt upp hela nedervåningen och skapar mys.
Planlösningen på det nedre planet fördelas över matrum, kök, allrum, ett sovrum samt två entréhallar, en på framsidan och en på baksidan. Köket och matrummet är husets hjärta och självklara mötesplats. Köksinteriören är superfin med gråa speglade luckor och en fin gammaldags känsla. Vitt kakel och samma ljusa golv skapar ett ljust och hemtrevligt arbetskök. Den vackra vedspisen med den magnifika inkaklade spiskåpan är pricken över i:et. Matrummet är även det ljust och trevligt och ett härligt rum för middagar intill braskaminen. Allrummet ansluter till matrummet och här får en stor soffgrupp plats. Det lilla sovrummet intill är supermysigt med en rund fin kakelugn som trivselfaktor.
I hallen mot baksidan finns ett helkaklat wc med tvättpelare. Från denna hall nås ett altandäck med optimalt solläge i sydväst.
På det övre planet finns ett charmfullt sovrum med plats för dubbelsäng. Synliga bjälkar i taket, snedtak och smart platsbyggd förvaring skapar ett jättetrevligt rum. På detta plan finns husets stora och toppfräscha badrum. Rymligt, helkaklat och bara helt underbart! Full komfort med skön golvvärme, wc, dusch och snygg badrumsinteriör.
Det här är ett perfekt boende för den mindre familjen eller för paret med utflugna barn, välkommen till en pärla i Läckeby!
 

BYGGNAD

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1909 Ombyggt 1954
Uppvärmning Luft/luftvärmepump, elradiatorer + eldstäder
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Torpargrund + mindre källare
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas + 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Åby 29:1
 

ÖVRIGA BYGGNADER

Äldre uthus med garage, förråd & vedförråd.
 

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN

Driftskostnad 23 260 kr/år
Driftskostnad, varav
El: 8 211 kr  
VA: 5 846 kr
Renhållning: 2 229 kr
Sotning: 258 kr
Försäkring: 6 716 kr
Kommentar Därutöver tillkommer kostnad för fastighetsavgift 7838 kr/år.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 045 000 kr
Summa pantbrev 1 360 000 kr
Tomt
Areal: 1 484 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse!

Karta

Ansvarig mäklare

Anders Gardefalk
Jur.kand/Fastighetsmäklare
Direktnr:
Mobilnr: 0708-63 68 41
E-post: anders@gardefalk.se