Måleksvägen 8, SMEDBY, Kalmar

Objekttyp: Villa, Radhus
Pris: 1.295.000 kr eller högstbjudande
Rum: 4
Status: Till salu
Trevligt, fräscht och välskött radhus om 121 kvm fördelat över 4 rum och kök + två badrum. Lättskött och supermysig täppa med terrass under tak kringgärdad av uppvuxen grönska och helt fri från insyn. Bekvämt gångavstånd till skola och förskola. Garage i länga och fristående förråd.

 

Galleri

Visningar

Visning  2019-02-23 Kl 13:00 - 14:00 Välkommen!

 

INTERIÖR

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 121 kvm +  kvm
Rumsbeskrivning Prisvärt & barnvänligt boende i radhuslänga i Smedby. Fräscha och välskötta 121 kvm och lättskött liten trädgård samt uteplats på baksidan. Skyddande uppvuxen grönska gör den lilla terrassen här till en liten privat oas där man kan vara helt ostörd av grannarna. Plats finns för utemöbler samt odling i mindre skala. Innergårdar utan trafik och bekvämt gångavstånd till skola och förskola gör detta till ett idealiskt boende för barnfamiljen.

Boytan är mycket praktiskt och trevligt planerad. De tre sovrummen samt ett badrum finns samlat på det övre planet och sällskapsytorna med kök, allrum, hall och badrum är placerade på entréplanet. Ytskikten är genomgående välskötta och fräscha och här är det bara att flytta in och börja trivas. Från det ljusa och trevliga allrummet nås baksidans terrass. Tak över terrassen gör detta till ett extra rum sommartid, perfekt för middagar vid grillen omgiven av grönska. Radhusets kök är väl tilltaget med bra ljusinsläpp och en trevlig matplats i det lilla burspråket. På entréplanet finns ett fint och fräscht badrum med dusch. På det övre planet finns ytterligare ett badrum med badkar. Detta är i originalutförande men ljust och rymligt. Sovrummen är alla trevliga, två större som rymmer dubbelsäng och ett lite mindre, lämpligt som barnrum eller kanske ett hemmakontor. Sammantaget är detta ett mycket välplanerat hus i gott skick. Välkommen på visning!
 

BYGGNAD

Byggnadstyp 2-plans radhus
Byggnadsår 1981
Uppvärmning Vattenburen el
Energideklaration
Utfärdad den 10 januari 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Jättetrevlig baksida med skyddad terrass.
Mindre stensatt uteplats vid entrén.
Fastighetsbet. Myllan 11
 

ÖVRIGA BYGGNADER

Fristående förråd på baksidan.
Garage i länga.
 

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN

Driftskostnad 22 938 kr/år
Driftskostnad, varav
El: 7 260 kr  
Väg, samf.: 12 900 kr
Försäkring: 2 778 kr
Beräknat antal pers: 1
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 895 000 kr
Summa pantbrev 431 400 kr
Tomt
Areal: 137 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut etc. Andel i samfällighet/GA: Tingby GA:1: I avgiften till samfälligheten ingår: vatten och avlopp, sopor, snöröjning och kabel-TV. Värme och hushållsel ingår ej.
Tillträde Enligt överenskommelse
 

ÖVRIGT

Området: I trivsamma Smedby finns det mesta du behöver. Skola, förskola, vårdcentral, idrottsplats & fin livsmedelsaffär. Bra kommunikationer till Kalmar finns i form av buss och tåg. Den med god kondition kan också cykla in till Kalmar, en sträcka på ca 10 km.
Smedby kringgärdas av ett vackert öppet landskap och strax söder om orten ligger Dörby kyrka där även omtyckta och välrenommerade Wirbladhs gårdshandel finns som säljer egenproducerade produkter.

Karta

Ansvarig mäklare

Anders Gardefalk
Jur.kand/Fastighetsmäklare
Direktnr:
Mobilnr: 0708-63 68 41
E-post: anders@gardefalk.se