Nyttorp Näset 504, NYTTORP, Kalmar

Objekttyp: Villa, 1 familjs friliggande
Pris: 1.290.000 kr eller högstbjudande
Rum: 4
Status: Till salu
Trevligt havsnära fritidsboende på fina Nyttorp Näset! Härligt läge & stor blomstrande trädgårdstomt. Tre sovrum, storstuga med murad eldstad, jättefint inglasat uterum och trädäck. Fräsch gäststuga. Lugnt & jättemysigt område med badplats, vackra och rogivande omgivningar. Båtplats ingår!

 

Galleri

 

INTERIÖR

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 56 kvm + 15 kvm
Rumsbeskrivning Trevligt alternativ för er som söker fritidsboende med ett bekvämt avstånd till Kalmar! Här kan man bo hela sommarhalvåret och jobbpendla in till stan utan problem. Läget är mycket rofyllt och vägen ned mot havet från E 22:an är oerhört vacker! En liten slingrande väg kantad av rustika stenmurar, ängar & hagmark, bullerbytorp och vackra gårdar med snickarglädje. Småland när det är som allra bäst! Nere på Näset ligger en samling prydliga fritidshus och här finns en fin liten badplats med sandstrand och bryggor.

Huset ligger knappa 300 meter från badstranden på en jättefin trädgårdstomt med fin skyddad baksida där man får vara relativt ostörd. Boytan fördelas över en storstuga med köksdel, tre mindre sovrum och ett badrum. Därtill det underbara glasade uterummet som effektivt förlänger sommarsäsongen. Ett mycket användbart utrymme med plats för såväl stort matbord som vilstolar. Skjutbara glaspartier öppnar upp mot trädäcket under varma dagar. Storstugan och köket är husets hjärta, en stor murad eldstad sprider trivsel i hela utrymmet under kallare dagar och skapar en naturlig avdelning av rummet. Här finns plats för både soffa och matbord. Husets sovrum är placerade i husets ena del. Därintill finns ett mindre förrådsrum med tvättmaskin. Badrum med dusch finns i anslutning till hall och entré.

Möbler, inventarier, gräsklippare och trädgårdsredskap ingår i köpet!
 

BYGGNAD

Byggnadstyp 1-plans fritidshus
Byggnadsår 1972
Energideklaration
Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Härligt inglasat uterum med skjutdörrs partier och öppet till noch.
Soligt altandäck i söderläge.
Fastighetsbet. Nyttorp 4:34
 

ÖVRIGA BYGGNADER

Gäststuga.
Förråd.
 

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN

Driftskostnad 10 500 kr/år
Driftskostnad, varav
El: 7 200 kr  
VA: 2 200 kr
Renhållning: 1 100 kr
Beräknat antal pers: 2
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 486 000 kr
Summa pantbrev 600 000 kr
Tomt
Areal: 1 250 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut etc. Andel i samfällighet/GA: Nyttorp GA:2. Vägförening avgift 500:- årligen
Nyttorps stugförening avgift 500:- årligen
Båtplats avgift 500:- årligen
 

ÖVRIGT

Området: Nyttorp Näset är beläget ett par mil norr om Kalmar och är lugnt & fridfullt. Området ligger mycket naturskönt vid Kalmarsunds strandlinje. Intill ligger Nyttorps by, en bullerbyidyll med anor från 1600-talet.
I området finns en mysig liten badplats och flera småbåtsbryggor. Fin utsikt mot Öland och Borgholms slottsruin. För den naturintresserade är närområdet ett härligt område att upptäcka till fots med ett rikt djur- & fågelliv.

Karta

Ansvarig mäklare

Dennis Andersson
Fastighetsmäklare