Kung Rings Gränd 17, LINDSDAL, Kalmar

Objekttyp: Villa, 1 familjs friliggande
Pris: 1.995.000 kr eller högstbjudande
Rum: 5
Status: Till salu
Mycket bra läge på lugn återvändsväg i Lindsdal. Bästa hörnläget längst ner på gatan med fina Sjöängsskolan som närmsta granne. Härlig baksida med insynsskyddad inglasad altan och uteplats i väster. Utvecklingsbar planlösning som kan ge upp till 5 sovrum, perfekt för barnfamiljen!

 

Galleri

 

INTERIÖR

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 135 kvm +  kvm
Rumsbeskrivning Välkommen till ett riktigt trevligt boende på Kung Rings Väg, centralt i Lindsdal. För barnfamiljen är det här det perfekta läget. Sjöängsskolan och förskolan ligger som närmsta granne och huset har det bästa läget på den lugna återvändsgatan, allra längst ner. Baksidan av huset ligger fritt och ostört, garaget i vinkel bildar insynsskydd och ett litet grönområde gränsar baktill. Solläget är helt perfekt och hit hittar solen från förmiddag till sen kväll. Den stensatta uteplatsen är perfekt för sommarens sköna grillkvällar och det inglasade uterummet förlänger effektivt sommarsäsongen och kan nyttjas från tidig vår till sen höst.

Husets boyta fördelas över 1,5 plan. Entréplanet rymmer allrum, kök, sovrum, groventré med tvättstuga samt ett rymligt sovrum. Hjärtat i huset är det fina allrummet. Ljust, rymligt och med utgång till uterummet. Här skulle man med enkla medel kunna sätta upp en vägg och skapa ett rum till om man skulle behöva t ex fler sovrum. Köket är rymligt och praktiskt med en ljus del med plats för matbord i burspråket mot framsidan samt ett arbetskök.
På det övre planet finns idag ett sovrum, ett allrum, ett badrum samt ett mindre rum som kan användas som ett litet barnrum eller kontor. Även här skulle man med enkla medel kunna skapa ett sovrum till.

Ytskikten är överlag äldre men välskötta och fräscha. Här är det bara att flytta in och börja renovera i egen takt. Här finns alla möjligheter att skapa ett jättefint boende efter eget tycke och smak i ett populärt & barnrikt område!
 

BYGGNAD

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1977
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Betong / Träpanel
Fönster: Isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Härligt inglasat uterum med skjutparti ut mot trädgården & den insynsskyddade & fria baksidan med perfekt västerläge och sol hela dagen.
Fastighetsbet. Ura Kaipa 1
 

ÖVRIGA BYGGNADER

Fristående garage med förrådsdel.
 

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN

Driftskostnad 35 981 kr/år
Driftskostnad, varav
Uppvärmning: 12 000 kr
El: 12 202 kr  
VA: 4 085 kr
Renhållning: 1 884 kr
Försäkring: 3 810 kr
Övrigt: 2 000 kr
Kommentar Övrigt: Skattkammarvägens samfällighet.
Sotning tillkommer, ca 500 kr/4:e år.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 104 000 kr
Summa pantbrev 1 332 000 kr
Tomt
Areal: 660 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut etc. Andel i samfällighet/GA: Västerslät GA:3 avgift 2000 kr/år (säljarens uppgift). Lekplatser, fastighetsnät mm.
Last, Avtalsservitut: Tillträde mm, 08-IM1-76/4419
Förmån, Avtalsservitut: Tillträde mm, 08-IM1-76/4420
Tillträde Enligt överenskommelse
 

ÖVRIGT

Området: Lindsdal är beläget ca en mil om norr om Kalmar och är en av de mest omtyckta villaförorterna för Kalmars barnfamiljer. I Lindsdal finns två skolor,
Lindsdalsskolan (årskurs 1 - 9) som ligger väster om Lindsdals centrum samt Sjöängsskolan (årskurs 1 - 6) som är beläget öster om Kalmarvägen.
I centrum finns Ica Supermarket, vårdcentral, bibliotek, pizzeria, frisör, sporthall & apotek.
Här finns också en fin handelsträdgård, Knutssons Blommor.

Karta

Ansvarig mäklare

Anders Gardefalk
Jur.kand/Fastighetsmäklare