Målar Jonssons Gata 4, DJUPVIK, Borgholm

Objekttyp: Villa, 1 familjs friliggande
Pris: 4.850.000 kr eller högstbjudande
Rum: 4
Status: Budgivning pågår
Fantastiskt läge med underbar havsutsikt i attraktiva Djupvik! Stilrent arkitektritat hus uppfört 2013 i toppskick med en mycket fin atmosfär. Stora fönster & glasade dörrar, eldstad, toppfräscht kök och badrum samt 3 sovrum, alla med utgångar till ljuvlig altan med ett härligt solläge. Fin gäststuga & badtunna!

 

Galleri

 

INTERIÖR

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 95 kvm +  kvm
Rumsbeskrivning Fantastiskt fint hus med ett underbart läge i populära Djupvik, västra Ölands pärla! Huset har en mycket tilltalande & stilren arkitektur med fönster från golv till tak, fasad i lärkträ och zinkat plåttak. Modernt & samtidigt tidlöst och utformat för att smälta in i de unikt vackra & mycket öländska omgivningarna. Superfin atmosfär interiört, givetvis med fokus på den helt otroliga utsikten över Djupviks stenstrand. Stora glaspartier riktade mot havet från de sociala utrymmena ger en ljuvlig sommarkänsla. Ljuset flödar verkligen in och skapar en härlig rymd. Materialvalen är ljusa & diskreta. Genomgående vita väggar och ljusa såpade trägolv kompletterat med öländsk kalksten, smakfullt och vilsamt.

Boytan är väl planerad med hall, kök & allrum i en härligt öppen planlösning och de tre sovrummen samlade i en egen del av huset. I den öppna delen finns en braskamin, bra placerad och synlig från allrum, kök och matplats. Köket är trevligt planerat med ett praktiskt arbetskök med bardel ut mot det härliga matrummet. Härifrån sitter man vid bordet och blickar ut över sundet genom det generösa fönsterpartiet. Här finns även dörren mot den underbara altanen, praktiskt och bekvämt för sommarmiddagar & grillkvällar utomhus. Från allrumsdelen nås den andra uteplatsen genom en helglasad dörr. Här ligger fokus på havsutsikten, det lite upphöjda läget ger en ljuvlig vy även över grannskapet.
En ljus korridor leder in till de tre sovrummen. Dessa är alla jättefina & hemtrevliga. Samtliga har helglasade dörrar mot baksidans altan, ett rum är lite större och två lite mindre. I denna del, i anslutning till entrén och hallen finns husets badrum som är fräscht med kaklat golv & duschhörna och samma finstämda vitlaserade träpanel som i övriga huset.

Detta är ett hus som måste upplevas på plats! Den somriga karaktären och det härliga ljuset i kombination med det fantastiskt fina läget gör sig helt enkelt bäst i verkligheten, varmt välkomna på visning!

Se vår film på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Rc8Af2-SRmA
Kopiera länken och klistra in i din webläsare!
 

BYGGNAD

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Vattenburen golvvärme, värmepump från Nibe
Energideklaration
Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Ljuvlig altan med ett härligt soldränkt läge.
Uteplats på framsidan mot den fina havsvyn.
Fastighetsbet. Djupvik 1:153
 

ÖVRIGA BYGGNADER

Gäststuga med vidbyggt förråd.
Trädgårdsritningar finns att tillgå med förslag om hur en lämplig trädgård skulle kunna anläggas.
 

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN

Driftskostnad 37 173 kr/år
Driftskostnad, varav
El: 29 966 kr  
VA: 6 335 kr
Renhållning: 872 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Renhållning: tillkommer 3,77 kr/kg sopor.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 013 000 kr
Summa pantbrev 3 825 000 kr
Tomt
Areal: 1 390 kvm
Tomtbeskrivning Fin öppen naturtomt med stenmur i tomtgräns, grusad infart & parkering samt flaggstång.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut etc. Förmån, Avtalsservitut: Utsikt, 0885IM-12/16794
Tillträde Enligt överenskommelse
 

ÖVRIGT

OMRÅDET: Djupvik är beläget ca 2 mil norr om Borgholm utmed Ölands fantastiskt vackra västra kust. Här finns en populär badplats med ett mycket naturskönt läge. Sommartid finns en liten mysig restaurang med fin vy över viken. Närmiljön är karaktäristiskt öländsk med öppna vyer, stenstränder och karga orkidéängar. Västra kustvägen passerar byn och är nu nybelagd både söderut mot Äleklinta samt norrut upp mot Sandvik. I Sandvik finns åretrunt-öppen ICA-butik och sommartid även restauranger och caféer samt en fin liten småbåtshamn med försäljning av fisk. I grannbyn Södvik finns bageri & pizzeria, bekvämt cykelavstånd hit från Djupvik.
För er som inte har möjlighet att ta bilen till Öland finns möjlighet till direktbuss dagligen till Stockholm, Silverlinjen stannar uppe vid väg 136.

Karta

Ansvarig mäklare

Anders Gardefalk
Jur.kand/Fastighetsmäklare