Lökholmsvägen 15, DUNÖ, Kalmar

Objekttyp: Villa, 1 familjs friliggande
Pris: 3.995.000 kr eller högstbjudande
Rum: 5
Status: Budgivning pågår
Havsnära boende i den underbart natursköna miljön på attraktiva Dunö! Mycket fin villa med stora utrymmen i 1,5 plan. Renoverat kök, två stora helkaklade badrum, härligt sällskapsrum med vacker eldstad och tre bra sovrum. Gästhus med kök och badrum. Härlig trädgård med helt privat baksida & fina altaner. Båtplats ingår!

 

Galleri

 

INTERIÖR

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 136 kvm +  kvm
Rumsbeskrivning Mycket trevlig fastighet med ett underbart naturskönt läge endast ett par minuters gångväg från hav, bad & egen båtplats! Dunös oerhört vackra närmiljö nås precis runt knuten och den sköna trädgårdstomten är i princip helt ogenerad & fri från insyn. Baksidan gränsar mot ett mindre skogsparti och vackra strandängar och har skyddande uppvuxna häckar mot de närmsta grannarna. Här får du vara ostörd och helt för dig själv! Ett mycket fridfullt boende med stor livskvalité endast 10 minuters bilväg från centrala Kalmar.

Villan är mycket trivsam och välplanerad med ett entréplan med fokus på umgänge och en ovanvåning med de tre sovrummen samlade, praktiskt och väl genomtänkt! Entréhallen är rymlig och öppen med klinkergolv och trappan till övre plan direkt till vänster och ett superfräscht helkaklat badrum till höger. Detta badrum är påkostat och smakfullt med inredning i fräscht vitt, snyggt väggkakel och klinkergolv med golvvärme. Stilrent och tidlöst med fint ljusinsläpp! Intill badrummet finns en praktisk groventré med tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter.
Husets hjärta är det underbara allrummet som flödar av ljus. Ett härligt rum för långa middagar! Här finns plats för både matsalsgrupp & generös soffgrupp. Ljust parkettgolv, snygg fondvägg i sten med ett vackert runt fönster och glasad dörr till det fantastiska altandäcket. I detta rum finns också den vackra Cronspisen som effektivt sprider trivsel och värme samt hjälper till att hålla rimliga driftskostnader. Köket är fräscht och mycket ljust, här finns fönster i två väderstreck. Köksinteriör med vita luckor, träbänkskiva och snyggt kakel. Generöst med skåpsförvaring och plats för matbord vid fönstret.
På det övre planet finns sovrummen samlade samt ett allrum/stor möblerbar hall med utgång till balkongen med fin vy över det vackra området. Även på detta plan finns ett lyxigt badrum. Påkostat och mycket smakfullt renoverat. Helkaklat med golvvärme och inredning i valnöt från Ballingslöv, sobert & elegant. Skönt hörnbadkar med bubbel och riktigt ljust och rymligt. De tre sovrummen är alla fräscha och fin, två är något mindre och ett något större. Parkettgolv i samtliga rum.

På tomten finns ett mycket praktiskt & mysigt gästhus. Fullt utrustat med ett enklare kök och badrum så att gästerna kan självhushålla utan att störa. Här finns även ett litet charmigt sovrum med platsbyggd våningssäng och en ljus och trevlig storstuga. Perfekt när man har övernattande gäster, barn och barnbarn på besök eller kanske kan man hyra ut detta hus under sommaren med god förtjänst?

Se vår film på youtube: https://youtu.be/umXYSyStsCA (kopiera länken och klistra in i din webläsare).
 

BYGGNAD

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1988
Uppvärmning Värmepump frånluft & Cronspis
Energideklaration
Utfärdad den 17 juni 2009
Energiprestanda: 84 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Två fina altaner. En på framsidan i anslutning till entrén och en stor mot den privata baksidan.
Fastighetsbet. Dunö 1:11
 

ÖVRIGA BYGGNADER

Fristående garage och carport.
 

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN

Driftskostnad 33 840 kr/år
Driftskostnad, varav
El: 19 273 kr  
VA: 5 887 kr
Renhållning: 1 869 kr
Väg, samf.: 1 850 kr
Sotning: 344 kr
Försäkring: 4 617 kr
Beräknat antal pers: 3
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 476 000 kr
Summa pantbrev 3 175 400 kr
Tomt
Areal: 1 590 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut etc. Andel i samfällighet/GA: Dunö GA:1-GA:2
Tillträde Enligt överenskommelse

Karta

Ansvarig mäklare

Anders Gardefalk
Jur.kand/Fastighetsmäklare