Albrunna 125, ALBRUNNA, Mörbylånga

Objekttyp: Villa, 1 familjs friliggande
Pris: 1.450.000 kr Acceptpris
Rum: 5
Status: Till salu
Charmigt hus med underbar utsikt över alvaret och endast en liten promenad ifrån havet. 1 ½ plansvilla med källare och tillhörande gårdshus och garagebyggnad. Stor välskött trädgård med uppvuxen grönska. Flera sovrum, bad- duschrum, kök och vardagsrum.

 

Galleri

 

INTERIÖR

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 94 kvm + 60 kvm
Rumsbeskrivning Fin fastighet i gott skick för permanent- eller fritidsboende med fint läge intill alvaret. Området är mycket vackert med närhet till fina bad, Stora Alvaret, Albrunna lund med fina naturvärden m.m. Ner till golfbanan i Grönhögen är det ca fem km och till Ottenby och Långe Jan med sitt unika landskap är det ca en mil.

Huset fördelar sig över kök, allrum, badrum, duschrum och fyra sovrum. Arbetskök med vita skåpsluckor, matplats intill fönster och vardagsrum. Hallen är rymlig med gott om plats för förvaring, två större rum som kan nyttjas som sovrum, allrum eller vardagsrum. På övervåningen finns det tv
å sovrum med garderober, hall med utgång till balkongen samt badrummet klätt i ljusblå våtrumstapet- och matta. Ner på källarplan finns det en större gillestuga som kan användas till ett sovrum, här finns också tvättstuga, matförråd, förrådsutrymme och wc med dusch.

Fint gårdshus om ca 18 kvm som kan göras om till gäststuga, som kan rymma många gäster. Garage med större förrådsutrymme om ca 45 kvm.

Stor välskött trädgård omgärdad av vacker grönska och gedigen stenmur som sträcker sig längs baksidan. Charmig dörr på baksidan som öppnas ut till vackert landskap.
 

BYGGNAD

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1909
Uppvärmning Kombipanna olja, el och ved
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Trä
Fasad: Plåt
Fönster: 2-glas
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Oljepanna från 1993.

Fastigheten säljes i befintligt skick med friskrivningsklausul från säljaren sida vilket ställer högre krav på köparens undersökningsplikt.
Fastighetsbet. Albrunna 21:1
 

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN

Driftskostnad 10 770 kr/år
Driftskostnad, varav
El: 8 000 kr  
Försäkring: 2 770 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 753 000 kr
Summa pantbrev 24 200 kr
Tomt
Areal: 1 385 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut etc. Last, Avtalsservitut: Kraftledning mm, 08-IM1-37/1102
Tillträde Enligt överenskommelse

Karta

Ansvarig mäklare

Anders Gardefalk
Jur.kand/Fastighetsmäklare