Sälggatan 10, TREKANTEN, Kalmar

Objekttyp: Villa, 1 familjs friliggande
Pris: 1.795.000 kr eller högstbjudande
Rum: 4
Status: Till salu
Mycket trevligt läge längst in på lugn återvändsgata och gränsande till grönområde i Trekanten! Lättskött enplansvilla i gott skick med fräscha välvårdade ytskikt. Bra energivärden, vidbyggt garage, fina uteplatser och en härlig skyddad trädgård. Kort gångavstånd till skola & sporthall, tåg mot Kalmar och livsmedelsbutik! Fiber installerat!

 

Galleri

 

INTERIÖR

Antal rum 4 rum varav 2 - 3 sovrum
Boarea + Biarea 103 kvm +  kvm
Rumsbeskrivning Bra tillfälle i Trekanten! Den välskötta enplansvillan är mycket lugnt belägen som sista huset på Sälggatan, helt nära Trekantens centrum med skola, förskola, sporthall och tågstation. Trädgården är jättemysig och skyddad med flera fina uteplatser. Hörnläget samt uppvuxen vintergrön häck ger ett privat läge. Gångväg till skolan (endast 200 meter) samt anslutning till fin motionsslinga finns i direkt i tomtgränsen, ett perfekt läge för barnfamiljen!

Huset är mycket välskött och fint i ordning. Boytan fördelas över två till tre sovrum, allrum, kök och badrum. Därutöver finns en gästtoalett, tvättstuga och groventré/pannrum samt garage vidbyggt med huset. Det fina allrummet är idag indelat i två rum och här kan man med enkla medel dela upp utrymmet igen och skapa ett trevligt sovrum till om man så önskar. Husets kök är fräscht och hemtrevligt. Rymligt med plats för rejält matbord och gott om skåp för förvaring. Härifrån nås det trevliga inglasade uterummet.
I anslutning till hallen finns två toaletter, en större med dusch som renoverades 2013 med ljusa ytskikt samt ett mindre gästwc. I groventrén finns dessutom en massagedusch installerad.
 

BYGGNAD

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1969
Uppvärmning Vattenburen värme, luft-vattenvärmepump
Energideklaration
Utfärdad den 26 november 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 92 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Eternit
Fönster: Treglas isolerfönster och ett par kopplade tvåglas
Bjälklag: Trä
Tak: Eternit
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Följande har åtgärdats av säljarna under senare år:
- Vinden tilläggsisolerad ca 2012
- Treglas isolerfönster monterade ca 2012
- Krypgrunden sanerad och fuktsäkrad ca 2011
- Badrum med nya ytskikt ca 2013
- Friskluftsventiler monterade i sovrum ca 2011
Fastighetsbet. Harby 16:20
 

ÖVRIGA BYGGNADER

Praktisk förrådsbod
 

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN

Driftskostnad 27 826 kr/år
Driftskostnad, varav
El: 16 409 kr  
VA: 5 840 kr
Renhållning: 1 884 kr
Väg, samf.: 500 kr
Försäkring: 3 193 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 887 000 kr
Summa pantbrev 904 000 kr
Tomt
Areal: 959 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Fastigheten ingår i åföreningen med fri tillgång till åvatten för trädgårdsbevattning (kostnad 500 kr/år, säljarens uppgift).
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
 

ÖVRIGT

Området: Trekanten är en tätort i Kalmar kommun, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer, pendlingsavstånd åt båda håll med andra ord. Här bor du i en lugn lantlig miljö med närhet till skog och natur men samtidigt med bra kommunikationer. Bra utbyggd väg, god busstrafik och egen tågstation. I samhället finns kommunal och privat förskola, skola upp till årskurs 6 och fritidsgård för ungdomar. Trekanten erbjuder ett aktivt föreningsliv, affär, gym , stor välutrustad sporthall, elljusspår och pulkabacke för att nämna några saker.

Karta

Ansvarig mäklare

Anders Gardefalk
Jur.kand/Fastighetsmäklare
Direktnr:
Mobilnr: 0708-63 68 41
E-post: anders@gardefalk.se